Europarlamentar PSD, despre Ponta: Nici nu ştii cât de mic începi să fii... la caracter

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa l-a declarat, luni, că „ultimele ieşiri ale lui Victor Viorel Ponta arată din nou, dacă mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul”. El acuză „lipsa de caracter” al fostului lider al social-democraţilor.

1369 afișări
Imaginea articolului Europarlamentar PSD, despre Ponta: Nici nu ştii cât de mic începi să fii... la caracter

Europarlamentar PSD, despre Ponta: Nici nu ştii cât de mic începi să fii....la caracter

„#comportamentsecuristoid. Victore, nici nu ştii cât de mic începi să fii....la caracter! Cred că ultimele ieşiri ale lui Victor Viorel Ponta arată din nou, dacă mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul. Funcţia de deputat, de ministru, de prim-ministru, de preşedinte de partid şi poziţia de candidat la alegerile prezidenţiale. Ba mai mult....cei pe care azi îi jigneşte cu grosolănie au umplut un stadion întreg, Arena Naţională, cu oameni, membri de partid şi simpatizanţi care să-l ovaţioneze”, a declarat Răzvan Popa, potrivit unui comunicat de presă.

El mai spune că membrii PSD ”şi-au rupt pingelele” să-l sprijine pe Victor Ponta în mai multe campanii electorale.

„Aceştia, buni sau răi, deştepţi sau mai puţin deştepţi, de la toate nivelurile partidului, şi-au rupt pingele să-i facă lui şi unora foarte apropiaţi lui, campanie electorală....la europarlamentare, dar şi la prezidenţialele din 2014. Tot ei au privit cu stupoare cum premierul din 2015 a dat bir cu fugiţii şi l-a lăsat pe Iohannis să-şi pună „guvernul său". Şi tot cei despre care Ponta are acum doar cuvinte de ocară, au aflat acum că guvernul „elitist" pe care l-a condus era făcut de serviciile care-l manevrau cu abilitate”, a adăugat europarlamentarul PSD.

Acesta concluzionează spunând că „unde nu e caracter (politic), nu te poţi aştepta decât la mitocănie si grosolănie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici