Exclusiv: Textul integral al Regulamentului privind funcţionarea coaliţiei PSD-PDL la nivel central şi local

Regulamentul privind funcţionarea coaliţiei PSD-PDL la nivel central şi local prevede constituirea organismelor de conducere la nivel naţional, judeţean şi parlamentar, modalitatea de constituire a Guvernului, obligaţia de a modifica Legea CSAT şi cuprinde, în anexă, lista ministerelor.

49 afișări
Imaginea articolului Exclusiv: Textul integral al Regulamentului privind funcţionarea coaliţiei PSD-PDL la nivel central şi local

Exclusiv: Textul integral al Regulamentului privind funcţionarea coaliţiei PSD-PDL la nivel central şi local (Imagine: Mediafax Foto)

Parteneriatul PDL - PSD pentru România a fost semnat, duminică după-amiază, de către liderii celor două formaţiuni, Emil Boc şi Mircea Geoană.

La ceremonia de semnare au participat şi membrii ai conducerii celor două formaţiuni.

Vezi aici Regulamentul privind funcţionarea coaliţiei la nivel central şi local

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici