Fără paradă militară şi fără public la ceremonia de Ziua Naţională a României. Restricţii de 1 decembrie

Ceremonia de la Arcul de Triumf cu ocazia Zilei Naţionale a României se va desfăşura fără paradă militară şi fără public, anunţă Iohannis.

2764 afișări
Imaginea articolului Fără paradă militară şi fără public la ceremonia de Ziua Naţională a României. Restricţii de 1 decembrie

Fără paradă militară şi fără public de 1 decembrie, la ceremonia de Ziua Naţională a României. Restricţii din cauza pandemiei de Covid-19

În ce priveşte celebrarea Zilei Naţionale, Iohannis a spus că în acest „vom onora curajul şi sacrificiile înaintaşilor noştri făcând noi înşine sacrificiul de a renunţa la bucuria participării împreună la manifestările publice tradiţionale, însă cu siguranţă vom fi împreună în spirit, ca o naţiune puternică mereu unită şi solidară atunci când în joc este chiar salvarea ţării”.

Astfel, autorităţile au decis ca ceremonia care are loc în fiecare an la Arcul de Triumf să fie „extrem de restrânsă”, cu invitaţi ambasadori străini, medici şi personal medical.

„Va fi aşadar o ceremonie scurtă, fără paradă militară şi din păcate fără participarea publicului larg. Recomandarea experţilor este de a renunţa la orice fel de reuniuni şi întâlniri publice sau private, acestea accelerează răspândirea virusului. Sunt recomandări pe care vă îndemn să le respectăm inclusiv de 1 decembrie”, a afirmat Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici