Firea, către Orban: Ceea ce aţi făcut azi, se numeşte abuz de putere

  • Primarul general al Capitalei îl acuză pe premierul Ludovic Orban de abuz de putere
  • Firea spune că spune că autostrada de centură a Capitalei a devenit monedă de schimb a Guvernul PNL Orban pentru votul bucureştenilor.
2319 afișări
Imaginea articolului Firea, către Orban: Ceea ce aţi făcut azi, se numeşte abuz de putere

Firea, către Orban: Ceea ce aţi făcut azi, se numeşte abuz de putere

Primarul general al Capitalei îl acuză pe premierul Ludovic Orban de abuz de putere şi spune că autostrada de centură a Capitalei a devenit monedă de schimb a Guvernul PNL Orban pentru votul bucureştenilor.

„Domnule premier, încetaţi să-i mai jigniţi pe bucureşteni! Ceea ce aţi făcut azi se numeşte abuz de putere! Autostrada de Centură a Capitalei, de care nu v-a păsat nici ca premier, nici ca ministru al Transporturilor, nici ca viceprimar, a devenit monedă de schimb a Guvernului PNL Orban pentru votul bucureştenilor! După ce aţi blocat sistematic Autostrada de Centură a Bucureştiului, aşa cum a încercat să blocheze toate proiectele vitale ale Capitalei, Guvernul PNL şi-a dat aramă pe faţă: recunoaşte că decide alocările din fonduri publice strict pe criterii politice. Mai exact, banii se dau în funcţie de carnetul de partid”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei îl acuză pe Orban că interesele cetăţenilor, aşteptările bucureştenilor nu au niciun fel de importanţă câtă vreme nu servesc scopului politic şi electoral al Guvernului liberal şi candidaţilor pe care îi susţine.

„Autostrada de Centură a Capitalei, proiect esenţial pentru un trafic civilizat în Bucureşti, a fost blocat, amânat şi pus în aşteptare până astăzi când, cu mare fast, prim-ministrul şi ministrul Transporturilor au anunţat deschiderea oficială a sectorului Sud, lotul 2. Lipsit de orice scrupule şi presat de interesele electorale ale aliaţilor, premierul Orban foloseşte acest proiect că monedă de schimb pentru votul bucureştenilor şi anunţă că Autostrada 0 se va finaliza dacă va fi ales primar candidatul alianţei. Altfel spus, banii publici de la bugetul de stat sunt direcţionaţi preferenţial doar pentru a urmă şi susţine interesele politice şi electorale”, adaugă Firea.

Ea îl întreabă pe premier de ce Autostrada de Centură Bucureşti nu a fost până acum pe lista priorităţilor acestui Guvern.

„Ce se va întâmpla cu acest proiect dacă bucureştenii <vor îndrăzni> să voteze altfel decât le cere domnul Orban? Va rămâne blocat în continuare? Condamn cu fermitate atitudine imorală, periculoasă, care dovedeşte încă o dată lipsa de respect a Guvernului PNL Ludovic Orban faţă de resursele publice şi faţă de oameni. Încetaţi şantajul politic, domnule Orban! Şi, mai ales, încetaţi să jigniţi inteligenţa cetăţenilor, de care vă amintiţi doar în preajma alegerilor”, conchide primarul general al Capitalei.

Premierul Ludovic Orban declară că autostrada de centură e vitală pentru Bucureşti, el participând la deschiderea oficială a lucrărilor pentru Autostrada de Centură Bucureşti (A0), Sector Sud, Lotul 2, Vidra – Bragadiru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
orban,
a0

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici