Florin Barbu, despre moţiunea opoziţiei privind declaraţia cu Nicolae Ceauşescu: Chiar simplă, fără conţinut

  • Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, ironizează demersul opoziţiei. „Vorbim despre această moţiune simplă? Chiar simplă, fără conţinut”, spune el.
  • „Cine nu a înţeles acea glumă şi ironie, am spus acest lucru, să o ia ca o declaraţie neinspirată”, afirmă Barbu despre declaraţia cu Nicolae Ceauşescu.
221 afișări
Imaginea articolului Florin Barbu, despre moţiunea opoziţiei privind declaraţia cu Nicolae Ceauşescu: Chiar simplă, fără conţinut

Florin Barbu, despre moţiunea opoziţiei privind declaraţia cu Nicolae Ceauşescu: Chiar simplă, fără conţinut

„Vorbim despre această moţiune simplă?... Chiar simplă, fără conţinut... Binenţeles, am citit cu atenţie această moţiune. În conţinutul ei nu se vorbeşte de activitatea Ministrului Agriculturii şi de activitatea mea ca ministru. Înseamnă că au depus o moţiune pur politică, încercând probabil la alegerile europarlamentare să facă pragul de 5%”, spune ministrul Barbu.

El afirmă că nu este nostalgic după Nicolae Ceauşescu.

„Aveam 10 ani la revoluţie. Binenţeles că a fost o glumă, o ironie, şi întotdeauna am considerat, dar din păcate USR-iştii nu o înţeleg, numai oamenii inteligenţi ştiu de glumă şi de ironie”, adaugă ministrul Agriculturii.

De asemenea, întrebat dacă îşi menţine declaraţia că stuful este aurul negru, el a spus: „Tot ceea ce este verde în România este aurul verde”.

„Cine nu a înţeles acea glumă şi ironie, am spus acest lucru, să o ia ca o declaraţie neinspirată. Nu regret nimic în viaţa mea”, încheie Barbu.

USR a depus o moţiune simplă împotriva ministrului PSD al Agriculturii, Florin Barbu. „Trebuie să plece din funcţia de ministru, să vină cineva mai priceput şi mai puţin nostalgic după comunism”, susţin semnatarii. Documentul este dezbătut luni în plenul Camerei Deputaţilor. Votul va fi dat marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici