Florin Cîţu, despre schimbarea sistemului fiscal: Nu există niciun argument astăzi pentru a face asta

  • Premierul interimar susţine că nu există niciun argument pentru a schimba sistemul fiscal, aşa cum a solicitat PSD în timpul negocierilor cu PNL.
  • Nici PSD nu l-a implementat când a fost la guvernare, a adăugat Cîţu.
358 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, despre schimbarea sistemului fiscal: Nu există niciun argument astăzi pentru a face asta

Declaraţiile au fost sâmbătă înaintea discuţiilor dintre reprezentanţii PNL şi PSD.

„Nu există niciun argument astăzi de a schimba sistemul fiscal şi, repet, acest sistem fiscal pe care îl propune astăzi PSD a fost în programul de guvernare 2017-2019 şi nu s-a implementat ceea ce mie îmi spune că nu se doreşte... Nu văd de ce astăzi trebuie să revenim asupra lor dacă nu au fost aplicate în timpul guvernării PSD”, a declarat Florin Cîţu.

Discuţii sunt şi despre creşterea pensiilor. Trebuie să fie un sistem sustenabil, vom căuta surse de finanţare, dar nu prin majorări de taxe, a explicat Florin Cîţu.

Premierul interimar a mai spus că nu ştie dacă PNRR poate fi renegociat, aşa cum a solicitat PSD.

„Eu ştiu că nu, dacă PSD are influenţă la Comisia Europeană, vom vedea”, a adăugat Florin Cîţu.

Echipele de la PSD şi PNL negociază sâmbătă conţinutul programului de guvernare care va sta la baza viitoarei coaliţii între social-democraţi şi liberali. Ulterior, părţile vor negocia protocolul de guvernare şi componenţa viitorului Guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici