Florin Cîţu îi atacă dur pe adversarii politici: PSD rămâne principalul duşman politic şi al stabilităţii

  • Premierul Florin Cîţu a atacat principalul partid de opoziţie în timpul discursului său ţinut după ce Agenţia Standard & Poor's a îmbunătăţit ratingul României pentru prima dată în ultimii opt ani.
  • Avem această reuşită în condiţiile în care PSD ne atacă în permanenţă, a spus Cîţu.
200 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu îi atacă dur pe adversarii politici: PSD rămâne principalul duşman politic şi al stabilităţii

Florin Cîţu îi atacă dur pe adversarii politici: PSD rămâne principalul duşman politic şi al stabilităţii

Discursul premierului Florin Cîţu a fost ţinut, sâmbătă, la Palatul Victoria. Prim-ministrul a spus despre PSD că rămâne principalul duşman al stabilităţii României.

„Am făcut aceste lucruri în condiţiile în care PSD ne-a atacat şi ne-a pus piedici constant. Sunt sigur că până şi Ciolacu şi PSD înţeleg că am luat cele mai bune măsuri. PSD rămâne principalul duşman politic şi al stabilităţii”, a spus Florin Cîţu.

La finalul declaraţiei sale, Florin Cîţu s-a adresat miniştrilor din cabinetul pe care îl conduce.

„Am un mesaj pentru membrii guvernului Cîţu. Trebuie să implementăm reforme, aveţi obligaţia să urgentaţi reformele în ministere, în agenţii, pentru bunăstarea tuturor românilor”, s-a încheiat mesajul transmis de Florin Cîţu, sâmbătă, de la Palatul Victoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici