Florin Cîţu neagă afirmaţiile lui Câciu: Pun declaraţiile pe seama euforiei de a intra la guvernare

Declaraţiile ministrului Finanţelor, Adrian Câciu, dar şi cele ale liderului PSD, Marcel Ciolacu, legate de modul în care fostele guverne au administrat bugetul sunt puse de preşedintele PNL, Florin Cîţu, pe seama euforiei de a intra la guvernare.

3388 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu neagă afirmaţiile lui Câciu: Pun declaraţiile pe seama euforiei de a intra la guvernare

Florin Cîţu neagă afirmaţiile lui Câciu: Pun declaraţiile pe seama euforiei de a intra la guvernare

„Pun aceste declaraţii, şi mă interesează cele ale preşedintelui partidului, pe seama euforiei de a intra la guvernare. Nu cred că se aşteptau să intre la guvernare în această perioadă până în 2024... Eu cred că sunt acum, la început şi nu vor mai continua”, a declarat Florin Cîţu la Digi24.

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a apreciat că banii care au fost împrumutaţi de guvernele conduse de Ludovic Orban şi Florin Cîţu ”s-au dus pe risipă”, a criticat colectarea insuficientă şi a adăugat că Auditul şi Curtea de Conturi îşi vor face treaba.

Florin Cîţu a invocat menţinerea deficitului la recenta rectificare bugetară, precum şi evaluarea pozitivă pe care au avut-o agenţiile de rating despre România.

În context, Florin Cîţu a făcut o serie de delimitări legate de guvernarea PNL - PSD, ”Nu am făcut alianţă, ci coaliţie! De ce am făcut acest compromis? Nu este un cec în alb. Când a fost demis Stelian Ion din Guvern am cerut celor de la USR să revină în coaliţie. Ei au semnat o moţiune de cenzură cu AUR. Apoi, au semnat moţiunea PSD”, a spus Cîţu, care susţine că intrarea la guvernare cu PSD a fost singura soluţie posibilă. El a precizat că va discuta în partid orice derapaj care ar putea pune în pericol stabilitatea economică a României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
câciu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici