Florin Roman: amendamentul PNL care stopează creşterea de taxe şi impozite în 2024 a fost adoptat

Deputatul liberal Florin Roman a anunţat luni că amendamentul PNL care stopează creşterea de taxe şi impozite în 2024 a fost adoptat.

200 afișări
Imaginea articolului Florin Roman: amendamentul PNL care stopează creşterea de taxe şi impozite în 2024 a fost adoptat

Florin Roman: amendamentul PNL care stopează creşterea de taxe şi impozite în 2024 a fost adoptat

Amendamentul a fost analizat în cadrul dezbaterilor din Parlament despre proiectul legii bugetului pe 2024.

„Am depus un amendament extrem de important, modificăm art 80, clarificăm explicit că nu vom avea majorări de taxe şi impozite, că nu vor fi scoase excepţii. Este decizia politică PNL luată în forurile statutare. Am venit cu acest amendament susţinut de ministrul Boloş şi va deveni literă de lege. Stabilim taxe şi impozite prin lege, tot prin lege stabilim că nu creştem aceste taxe. Venim şi întărim cele spuse, pentru că am constatat că uneori e o diferenţă de la vorbe la fapte. Am o problemă cu cei care ne-au obligat să facem aceste majorări de taxe care au fost şi în luna octombrie, rezultatul unor jaloane din PNRR”, a declarat Florin Roman în Parlament.

Deputatul liberal mai susţine că amendamentul este împotriva USR.

„Acest amendament este împotriva USR, partidul care a impus taxe noi”, a precizat Roman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici