Flutur: Echipa operativă a ACL se va întâlni marţi pentru foaia de parcurs a campaniei electorale

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că după ce luni va fi desemnat candidatul Alianţei Creştin Liberale la Preşedinţie, conducerea operativă a ACL în format 5+5 va stabili, marţi, foaia de parcurs pentru campania electorală.

221 afișări
Imaginea articolului Flutur: Echipa operativă a ACL se va întâlni marţi pentru foaia de parcurs a campaniei electorale

Flutur: Echipa operativă a ACL se va întâlni marţi pentru foaia de parcurs a campaniei electorale (Imagine: Ştefan Micsik/Mediafax Foto)

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că ACL, alcătuită din PNL-PDL, va desemna, luni, la prânz, candidatul unic al acestei alianţe la Preşedinţia României după ce vor fi finalizate şi studiile sociologice comandate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"De marţi dimineaţă avem prima întâlnire a echipei operative în format 5+5 şi vom stabili foaia de parcurs", a spus senatorul sucevean.

Flutur a menţionat că în această întâlnire se va stabili echipa naţională de campanie electorală şi echipele judeţene, calendarul de campanie şi acţiunile din campania de strângere de semnături.

Conducerea Alianţei Creştin Liberale urmează să desemneze, luni, candidatul unic al alianţei, dintre cei doi candidaţi desemnaţi de PNL şi PDL, liderul PNL Klaus Iohannis şi prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici