Video Flutur: Voturi de la PNL, PSD şi UDMR vor face ca moţiunea de cenzură să nu treacă

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa BPN, că democrat-liberalii sunt optimişti în privinţa moţiunii de cenzură şi a arătat că, prin voturi de la PNL, UDMR şi PSD, aceasta nu va trece, pentru a nu declanşa o criză.

21 afișări

"PDL este optimist şi crede că pe de o parte voturile parlamentarilor noştri dar şi a parlamentarilor responsabili din celelalte partide, şi mă refer la PNL, PSD, UDMR, pentru a nu declaşna o criză, vor face ca această moţiune să nu treacă", a spus el.

Flutur a arătat că este "o perioadă în care România are nevoie mai mult ca oricând de stabilitate atât pentru a trece cu efecte benefice pentru populaţie criza cât şi pentru pregătirea alegerilor prezidenţiale".

PDL contează pe UDMR şi pe reprezentanţii minorităţilor, dar şi pe parlamentari PNL şi PSD, la votul moţiunii de cenzură, democrat-liberalii dorind cooptarea Uniunii la guvernare, au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX. surse din PDL.

Potrivit surselor citate, PDL contează pe aproximativ 60 de parlamentari care să voteze, alături de senatorii şi deputaţii democrat-liberali, împotriva moţiunii de cenzură, ceea ce ar duce la respingerea acesteia în Parlament.

Preşedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că nu poate anticipa dacă parlamentarii Uniunii vor vota în favoarea moţiunii de cenzură pe care au iniţiat-o, el precizând că va depinde de voturile parlamentarilor PSD dacă moţiunea va trece sau nu.

PNL a s-a declarat convins că UDMR îşi va respecta semnăturile dep e moţiune şi va vota documentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici