Fonduri pentru persoanele cu dizabilităţi, alocate de Primăria Capitalei

  • Primarul general al Capitalei anunţă că a alocat fondurile pentru persoanele cu dizabilităţi, pentru adulţi - banii aferenţi lunii octombrie, iar pentru copii - banii aferenţi lunii noiembrie.
  • De asemenea, Nicuşor Dan spune că a alocat şi ondurile pentru familiile monoparentale şi pentru stoparea abandonului şcolar.
439 afișări
Imaginea articolului Fonduri pentru persoanele cu dizabilităţi, alocate de Primăria Capitalei

„Iată informaţii la zi cu privire la o serie de plăţi sociale: am alocat fondurile pentru persoanele cu dizabilităţi (pentru adulţi - banii aferenţi lunii octombrie, iar pentru copii - banii aferenţi lunii noiembrie), precum şi fondurile pentru familiile monoparentale şi pentru stoparea abandonului şcolar”, transmite pe Facebook Nicuşor Dan.

El precizează că banii vor intra în conturile beneficiarilor cel târziu pe 16 decembrie pentru cei cu conturi la o anumită bancă, respectiv pe 17 decembrie pentru cei cu conturi la alte bănci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici