Forţa Civică: Băsescu a atras atenţia majorităţii pe rezolvarea cererilor de ridicare a imunităţii unor aleşi

Preşedintele Traian Băsescu a atras atenţia reprezentanţilor majorităţii parlamentare că au responsabilitatea de a rezolva cererile de ridicare a imunităţii unor parlamentari, menţionând că în ianuarie urmează raportul pe MCV, a precizat pentru MEDIAFAX, Smaranda Vornicu, purtătorul de cuvânt al FC.

292 afișări
Imaginea articolului Forţa Civică: Băsescu a atras atenţia majorităţii pe rezolvarea cererilor de ridicare a imunităţii unor aleşi

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Smaranda Vornicu a fost prezentă la întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu reprezentanţii partidelor parlamentare.

Ea a arătat că, după discuţia privind desemnarea premierului, preşedintele Traian Băsescu a ţinut un mic discurs în care a atras atenţia majorităţii, printre altele, că în ianuarie urmează raportul CE pe MCV, iar în martie Consiliul JAI în care urmează să se discute despre aderarea la Schengen, el arătând că reprezentanţii majorităţii au responsabiltiatea de a rezolva cererile de ridicare a imuntăţii care să permită anchetarea respectivilor parlamentari.

Potrivit Smarandei Vornicu, preşedintele Traian Băsescu a precizat că, date fiind programele de integrare europeană şi o serie de proceduri, el trebuie să lucreze împreună cu majoritatea parlamentară. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici