Fostul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaei, şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 5: Îi urez multă baftă lui Vanghelie fiindcă are nevoie

Fostul prefect al Capitalei Mihai Atănăsoaei şi-a depus, luni, candidatura pentru funcţia de primar al Sectorului 5 din partea PDL, el urându-i actualului primar şi viitor contracandidat Marian Vanghelie "multă baftă", apreciind că acesta ar avea nevoie.

349 afișări
Imaginea articolului Fostul prefect al Capitalei, Mihai Atănăsoaei, şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 5: Îi urez multă baftă lui Vanghelie fiindcă are nevoie

Mihai Atănăsoaei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Îi urez lui Marian Vanghelie multă baftă, simt că va avea nevoie", i-a transmis Atănăsoaei actualului edil al Sectorului 5.

El a precizat că şi-a depus candidatura întrucât consideră că după 12 ani de mandat al actualului primar Marian Vanghelie a venit vremea ca şi Sectorul 5 să aibă un primar care să readucă acest sector în Capitală acolo unde-i este locul.

"Există soluţii la lipsa de soluţii a actualei administraţii şi eu vin cu aceste soluţii în faţa unei largi majorităţi, a celor din Sectorul 5, care doresc o schimbare. Consider că pornesc cu şanse foarte importante, având în vedere valul de nemulţumiri pe care l-am resimţit în cei trei ani şi jumătate ca prefect", a spus Mihai Atănăsoaei.

El a susţinut că Primăria Sectorului 5 a fost închisă aproape ermetic cetăţenilor şi investiţiilor şi a arătat că primul lucru pe care-l va face, dacă va fi ales, va fi acela de a redeschide primăria către oameni.

Atănăsoaei a mai spus că doreşte să angajeze firme de salubritate în condiţii legale şi să pună la muncă poliţia locală din Sectorul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici