FOTO - Preşedintele Klaus Iohannis, văzut şi fotografiat de turişti pe pârtie

Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a aflat, sâmbătă, la schi în Munţii Şureanu. Turiştii au făcut fotografii cu şeful statului, acestea fiind, ulterior, postate pe Facebook.

2998 afișări
Imaginea articolului FOTO - Preşedintele Klaus Iohannis, văzut şi fotografiat de turişti pe pârtie

FOTO - Preşedintele Klaus Iohannis, văzut şi fotografiat de turişti la schi

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut fotografii cu turiştii care au fost, sâmbătă, la schi, pe domeniul schiabil Şureanu, unde altitudinea maximă depăşeşte 2.000 de metri.

Iohannis a fost îmbrăcat în costumul de schi negru cu portocaliu, cu care a mai fost surprins în timpul practicării sporturilor de iarnă.

În imaginile în care apare alături de turişti, preşedintele poartă ochelari şi cască de protecţie şi este zâmbitor.

„#Preşedintele la #SkySureanu #CaBăietii”, este mesajul care însoţeşte imaginea apărută pe Facebook.

Masivul Şureanu se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu judeţele Vâlcea şi Sibiu. Domeniul schiabil este alcătuit din nouă pârtii care însumează 11 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici