Gabriela Firea ezită între Preşedinţie şi Primăria Capitalei. Somaţie de la Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Gabriela Firea ar trebui să se decidă unde va dori să candideze, la Preşedinţie sau la Primăria Municipiului Bucureşti, pentru că la alegerile din 2024 „e clar că va fi candidatul şi locul”.

469 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea ezită între Preşedinţie şi Primăria Capitalei. Somaţie de la Ciolacu

Gabriela Firea ezită între Preşedinţie şi Primăria Capitalei. Somaţie de la Ciolacu

„Şi eu m-aş bucura că viitorul preşedinte al României să fie o doamnă. Era o discuţie, un discurs al domnului secretar general PSD (Paul Stănescu - n.r.) în faţă doamnelor. Presupun că a dorit să fie mai binevoitor ca de obicei. Dacă doamna Gabriela Firea doreşte să candideze întâi în interiorul partidului pentru a accede la această (funcţie, de preşedinte al României - n.r.), eu nu am decât să mă bucur”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă, însă, că ar trebui desemnat un alt candidat pentru funcţia de primar general al Capitalei.

„Singura problema (este - n.r.) că va trebui şi noi, cu colegii şi cu dânsa, pentru că e preşedinta organizaţiei Bucureşti, să găsim un candidat pentru Bucureşti. Încă nu au fost discuţii clare cine.... Toate alegerile sunt în acelaşi an,2024, deci e clar că va fi candidatul şi locul. Discuţiile mele cu doamna Firea au fost că doreşte un nou mandat şi eu personal şi colegii o susţinem pe doamna Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Generală (a Capitalei - n.r.)”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici