Gabriela Firea vorbeşte despre dosarul penal al Sorinei Pintea: Nu ştim în ce bază s-a făcut arestarea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, duminică, referitor la dosarul de corupţie în care este implicat fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, că regretă, „la nivel uman”, ce s-a întâmplat, dar că nu ştie „în ce bază s-a făcut această arestare”.

1831 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea vorbeşte despre dosarul penal al Sorinei Pintea: Nu ştim în ce bază s-a făcut arestarea

Firea, despre dosarul penal al Sorinei Pintea: Nu ştim în ce bază s-a făcut arestarea

„Am fost şi eu surprinsă când am văzut ştirile. Trebuie să aşteptăm să se pronunţe instanţa. La nivel uman îmi pare rău de oricine se alfă într-o astfel de situaţie, fie că este coleg cu mine sau nu”, a spus, duminică, Gabriela Firea, la Antena 3.

Edilul a adăugat că ancheta va stabili ce se va întâmpla în acest caz, mai departe, ea subliniind că o parte dinte politicieni „au încercat să câştige capital electoral din această situaţie”.

„Nu neaparat mă sperie această arestare, dar oricine îşi poate pune o întrebare, nu ştim în ce bază s-a făcut această arestare. Oricine îşi poate pune întrebarea dacă nu se plătesc anumite poliţe”, a adăugat primarul general.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, în prezent manager al Spitalului din Baia Mare. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
pintea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici