GALERIE FOTO Ziua Îndrăgostiţilor, celebrată de Comisiile de buget din Parlament

Parlamentarii Comisiei reunite de buget, finanţe şi bănci au marcat marţi Ziua Îndrăgostiţilor într-un mod inedit - aleşii au avut poze cu inimioare afişate pe ecrane în locul actelor normative.

547 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Ziua Îndrăgostiţilor, celebrată de Comisiile de buget din Parlament

GALERIE FOTO Ziua Îndrăgostiţilor, celebrată de Comisiile de buget din Parlament

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Înainte de şedinţa Comisiilor de Buget, finanţe şi bănci, pe ecranele aflate în faţa fiecăruia dintre membrii comisiei au fost afişate imagini cu inimi roz şi mesajul ''Happy Valentine's Day!''. Pe monitoare, în mod obişnuit, sunt afişate actele normative luate în discuţie sau diverse alte documente ale comisiei.

Momentul a fost savurat de parlamentarii prezenţi la şedinţă, care au făcut o serie de glume. A urmat un colaj de fotografii ilustrând picturi celebre sau animale în ipostaze amuzante.

''Ne-am amuzat. Nu ştiu a cui a fost ideea. A staff-ului tehnic. Ne-a pus un 'Happy Valentine's Day!' pe monitoare. Şi am spus «Domnule, suntem la Comisia de Buget, finanţe şi de anchetă, dar urarea era bună pentru toţi românii»'', a spus preşedintele Comisiei de buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor, Leonardo Badea.

Împrejurarea l-a făcut pe deputatul Varujan Vosganian să-şi aducă aminte de perioada în care era membru al Executivului.

''Eu la Ministerul de Finanţe aveam la mine în birou un tablou de Grigorescu. Carul cu boi!'', le-a spus Vosganian, râzând, colegilor parlamentari.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici