Geoană: Am fost în vacanţă în Florida, cu nişte prieteni, nu m-am întâlnit cu Patriciu

Preşedintele PSD, Mircea Geoană,a declarat, miercuri, la Realitatea Tv, că a fost plecat în vacanţă în sudul Statelor Unite, în Florida, împreună cu nişte prieteni, negând, totodată, că s-ar fi întâlnit cu Dinu Patriciu.

60 afișări
Imaginea articolului Geoană: Am fost în vacanţă în Florida, cu nişte prieteni, nu m-am întâlnit cu Patriciu

Geoană: Am fost în vacanţă în Florida, cu nişte prieteni, nu m-am întâlnit cu Patriciu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Am fost în sudul Statelor Unite, în Florida, pentru câteva zile şi împreună cu o familie de prieteni am făcut o mică excursie în zona respectivă. Am încercat să mă duc la căldură, în Florida nu era aşa de cald, din păcate a fost un frig cumplit în America în perioada asta", a spus Geoană despre vacanţa sa.

El a infirmat, totodată, că s-ar fi întâlnit, în această vacanţă, cu Dinu Patriciu.

"Nu m-am întâlnit cu Dinu Patriciu. Înţeleg că este undeva prin Caraibe, pe nu ştiu unde. E foarte bine şi sper să vină sănătos de acolo. Nu m-am întâlnit cu dânsul. Astfel de mici intoxicări apar cu zecile pe zi", a spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici