Geoană către Iliescu: Am capacitatea să învăţ şi să ascult

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Consiliul Naţional extins al partidului, care l-a reconfirmat ca propunere către Congresul extraordinar pentru a candida la prezidenţiale, că are capacitatea să asculte şi să înveţe.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană către Iliescu: Am capacitatea să învăţ şi să ascult

Geoană către Iliescu: Am capacitatea să învăţ şi să ascult

La sfârşitul discursului, Mircea Geoană a ţinut să îi replice preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, care, cu câteva zeci de minute înainte, îl propusese drept candidat la prezidenţiale, declarându-se convins că Geoană "are şi potenţialul şi capacitatea de învăţare" necesare pentru candidatură.

Preşedintele PSD s-a adresat lui Iliescu, spunându-i: "Domnule Iliescu, am capacitatea să învăţ, să ascult şi să respect. Nu voi ezita nicio secundă să vă cer sfatul în momentele grele pe care România le va avea de parcurs".

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a propus, joi, Consiliului Naţional extins al partidului, susţinerea candidaturii lui Mircea Geoană pentru alegerile prezidenţiale, exprimându-şi convingerea că acesta are şi potenţialul şi capacitatea de învătare necesare pentru această misiune.

"Vă propun să susţinem această propunere în ceea ce priveşte candidatura lui Mircea Geoană la Preşedinţia ţării", a anunţat Iliescu.

"Vă fac această propunere cu convingerea că Mircea Geoană are şi potenţialul şi capacitatea de învăţare necesare pentru această misiune de înaltă răspundere", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici