Geoană: Dacă Antonescu se comportă acum aşa cu noi, închipuiţi-vă cum s-ar comporta la Cotroceni

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, miercuri, că ideea liderului PNL ca USL să comunice printr-un purtător de cuvânt este profund greşită, deoarece reprezintă, din punct de vedere simbolic şi politic, urgentarea unei fracturi mult mai severe în USL.

699 afișări
Imaginea articolului Geoană: Dacă Antonescu se comportă acum aşa cu noi, închipuiţi-vă cum s-ar comporta la Cotroceni

Geoană: Dacă Antonescu se comportă acum aşa cu noi, închipuiţi-vă cum s-ar comporta la Cotroceni (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Ideea pe care domnul Antonescu a enunţat-o ieri, ca de acum încolo, la nivel de USL, să se vorbească printr-un aşa-zis purtător de cuvânt mi se pare profund greşită. Ea, din punct de vedere simbolic şi din punct de vedere politic, reprezintă practic urgentarea unei fracturi mult mai severe în USL", a spus Geoană.

El a precizat că orice declaraţie de acest gen, orice gest şi orice simbol mai mare sau mai mic accelerează o rezervă tot mai pronunţată cu privire la comportamentul pe care Crin Antonescu l-a ar avea dacă ar ajunge la Cotroceni.

"Şi nu puteam să nu mă gândesc - şi nu putem să nu ne gândim şi cred că toţi colegii din PSD şi publicul românesc în sens larg - dacă acum se comportă Crin Antonescu cu noi şi cu Victor Ponta în acest fel, închipuiţi-vă cum s-ar comporta dacă ar ajunge la Cotroceni", a spus Geoană.

El a precizat că ar fi o soluţie interesantă dacă Antonescu ar propune un nou candidat al USL la Preşedinţie, în locul său.

"Dacă ieri a propus un purtător de cuvânt la USL, poate propune un nou candidat la Preşedinţie din partea USL, ceea ce poate că ar fi o soluţie interesantă", a spus Geoană.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi seara, referindu-se la acuzaţiile reciproce dintre el şi Victor Ponta, că "este indecent" să mai pozeze în cuplu politic în faţa cetăţenilor, iar conferinţe de presă împreună nu vor mai face, cerând premierului să desemneze un purtător de cuvânt al USL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici