Geoană, deranjat că Bazac a blocat intrarea în sediul PSD

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, s-a arătat deranjat de faptul că ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a blocat intrarea în sediul central al PSD pentru a da o declaraţie jurnaliştilor, solicitându-i să "lase uşa partidului" şi apoi să vorbească presei.

18 afișări
Imaginea articolului Geoană, deranjat că Bazac a blocat intrarea în sediul PSD

Ministrul Sănătăţii Ion Bazac (Imagine din arhivă; Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Lăsaţi uşa partidului şi după aia vorbiţi!”, i s-a adresat Geoană lui Bazac, în momentul în care a trecut prin spatele ministrului Sănătăţii şi a intrat în sediul PSD.

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a făcut, luni dimineaţa, înainte de a participa la şedinţa BPN a PSD, la solicitarea jurnaliştilor prezenţi, o declaraţie de presă privind măsurile de prevenţie pe care ministerul Sănătăţii şi Poliţia de Frontieră le iau la graniţa de vest a României.

"Nu numai pe Aeroportul Otopeni, ci la toate punctele de trecere a frontierei rutiere, în special pe relaţia de vest, s-au sporit integral măsurile de prevenţie atât din punctul de vedere al ministerului Sănătăţii cât şi al Poliţiei de Frontieră. Primul caz din Marea Britanie era un bolnav care, pe lângă infecţia cu H1N1, suferea şi de alte afecţiuni pe care familia iniţial nu le declarase", a declarat Bazac presei în momentul în care a fost întrerupt de preşedintele PSD, Mircea Geoană.

De obicei, declaraţiile de presă de dinaintea BPN a PSD se solicită de jurnalişti şi sunt acordate – atunci când sunt acordate – pe scările de la intrarea în sediu, uneori chiar în cadrul uşii de acces în sediu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici