Geoană: Oprescu va fi probabil sancţionat pentru declaraţiile la adresa unor colegi

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că senatorul Sorin Oprescu ar putea fi sancţionat de Organizaţia Bucureşti, din care face parte, pentru afirmaţiile pe care le-a făcut la adresa unor colegi.

2 afișări
Imaginea articolului Geoană: Oprescu va fi probabil sancţionat pentru declaraţiile la adresa unor colegi

Geoană: Oprescu va fi probabil sancţionat pentru declaraţiile la adresa unor colegi

Prezent la Conferinţa municipală de alegeri a PSD Craiova, Mircea Geoană a afirmat că singurul for care poate lua vreo decizie împotriva senatorului Sorin Oprescu este Organizaţia Bucureşti a partidului.

"Domnul Oprescu este un simplu membru de partid. Organizaţia din care face parte va lua în discuţie declaraţiile sale. Va fi probabil sancţionat de organizaţie, dar singurul for care va decide este, repet, organizaţia din care face parte", a spus preşedintele PSD, întrebat despre declaraţiile senatorului, care ar fi spus că Mircea Geoană trage partidul în jos, iar Ioan Rus ar trebui exclus din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici