Geoană: PSD este extrem de unit, este pregătit atât pentru putere, cât şi pentru opoziţie

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la RRA, că formaţiunea social-democrată este pregătită atât pentru putere, cât şi pentru opoziţie şi a susţinut că partidul este extrem de unit în acest moment.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană: PSD este extrem de unit, este pregătit atât pentru putere, cât şi pentru opoziţie

Geoană: PSD este extrem de unit, este pregătit atât pentru putere, cât şi pentru opoziţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat dacă PSD este pregătit să stea în opoziţie, Geoană a răspuns: "Suntem pregătiţi să guvernăm sau suntem pregătiţi de opoziţie, până la urmă asta e viaţa democratică".

Pe de altă parte, întrebat dacă îi doreşte cineva capul în partid, liderul PSD a spus că formaţiunea sa este extrem de unită în acest moment.

"În acest moment, partidul este extrem de unit şi extrem de mobilizat, mai ales că este o revoltă în baza noastră electorală cu privire la hoţia la care am fost supuşi din punctul de vedere al alegerilor prezidenţiale. Deci, astăzi, partidul se gândeşte efectiv şi aşteaptă cu emoţie - nu ascund acest lucru - decizia Curţii Constituţionale", a spus Geoană.

El a spus că, după decizia Curţii, PSD va trebui să-şi "maximizeze" statutul de partid influent în Parlament şi la nivelul societăţii româneşti. "De aceea, orice formă de dezbinare, de centrifugare a partidului ne-ar slăbi poziţia şi ne-ar face dintr-un partid puternic o forţă politică mai vulnerabilă", a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici