Geoană: Slabe speranţe ca moţiunea să nu mai fie depusă

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, după întâlnirea cu grupurile parlamentare, că există „slabe speranţe” ca formaţiunea sa să renunţe la depunerea moţiunii de cenzură după discuţiile pe care le va iniţia în această perioadă cu celelalte partide parlamentare.

2 afișări
Imaginea articolului Geoană: Slabe speranţe ca moţiunea să nu mai fie depusă

Geoană: Slabe speranţe ca moţiunea să nu mai fie depusă

„Sunt slabe speranţe. Decizia noastră de a introduce moţiunea este fermă şi a fost reconfirmată de grupurile noastre parlamentare după decizia luată la Comitetul Executiv Naţional. Bineînţeles că perioada următoare ne va conduce către formula care să degaje o majoritate în Parlament. Ăsta este scopul exerciţiului nostru”, a spus Geoană, răspunzând unei întrebări privind posibilitatea ca PSD să renunţe la depunerea moţiunii de cenzură.

„Ieşirea din ambiguitate a PSD este un lucru obligatoriu pentru partidul nostru. În acest moment renunţarea la moţiune nu este o opţiune pentru noi, ea a fost reconfirmată de grupurile parlamentare, reprezintă deja o decizie politică a partidului nostru”, a precizat Geoană, răspunzând unei alte întrebări legate de posibilitatea ca formaţiunea social-democrată să renunţe la depunerea moţiunii de cenzură, dacă în urma discuţiilor cu celelalte partide ar rezulta o majoritate PSD-PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici