Geoană spune că declaraţia lui Băsescu de la Cotroceni este "banală"

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat, miercuri, că declaraţia în care şeful statului a vorbit despre reconcilierea în interiorul clasei politice, despre demersul PSD de contestare a alegerilor şi despre necesitatea responsabilităţii în aceste momente este una "banală".

20 afișări
Imaginea articolului Geoană spune că declaraţia lui Băsescu de la Cotroceni este "banală"

Geoană spune că declaraţia lui Băsescu de la Cotroceni este "banală" (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

Geoană a făcut această precizare răspunzând unei întrebări, la plecarea sediului PSD.

Preşedintele PSD a evitat să răspundă şi la alte întrebări adresate de jurnalişti privind dovezile pe care social-democraţii le-au strâns în sprijinul contestării rezultatului scrutinului.

Liderul PSD a specificat că va face joi un comentariu pe marginea evenimentelor politice.

Geoană a fost prezent, miercuri, la sediul PSD, de la ora 11.00 până la ora 17.00, el fiind, atât la venire cât şi la plecare, foarte rezervat în a da răspunsuri la întrebările jurnaliştilor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Cotroceni, că perioada de confruntare politică din campanie s-a terminat, că trebuie să se revină la priorităţile ţării şi că este obligatoriu ca în interiorul clasei politice să aibă loc o reconciliere.

De asemenea, preşedintele a spus că demersul PSD de contestare a alegerilor este legal, constituţional şi democratic, dar a făcut apel la responsabilitate în privinţa mijloacelor utilizate, care trebuie să fie democratice, evitând miniuna şi dezinformarea.

PSD a înaintat, miercuri, Curţii Constituţionale probele privind fraudarea alegerilor, documentele fiind depozitate, conform unor surse, în două cutii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici