Geoană spune că destinul său este să fie lider în PSD şi în viaţa politică din România

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Realitatea Tv, că nu ia în calcul "opţiunea" de a pierde şefia PSD, menţionând că va fi lider în partid şi în viaţa politică românească în următorii ani pentru că acesta este destinul său.

13 afișări
Imaginea articolului Geoană spune că destinul său este să fie lider în PSD şi în viaţa politică din România

Geoană spune că destinul său este să fie lider în PSD şi în viaţa politică din România (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat ce va face dacă va pierde şefia PSD, Geoană a spus că nu este o opţiune pe care o ia în calcul.

"Voi fi un lider politic în PSD şi în viaţa politică românească în următorii ani pentru că ăsta este destinul meu", a spus Geoană.

El a spus că esenţiale pentru el nu sunt funcţiile pe care le deţine, acestea fiind un mijloc prin care el poate să facă bine pentru cei pe care îi reprezintă.

Întrebat dacă nu crede că ar putea pierde şefia Senatului dacă pierde şefia PSD, Geoană a răspuns că, legal, acest lucru nu se poate. Geoană a menţionat, în acest context, că nu este importantă pentru el funcţia de la Senat în sine, la fel cum nici cea de preşedinte al ţării nu reprezintă decât o postură din care poţi face foarte mult bine pentru cei din jur, pentru populaţie.

Întrebat dacă nu se teme că va pierde casa în care stă dacă nu va mai fi preşedinte al Senatului, dacă pierde şefia partidului, el a spus că îl lasă "complet rece" astfel de subiecte. El a spus că subiectul legat de casa sa de la RAPPS nu e important.

El a ţinut să menţioneze că este optimist cu privire la şansele sale de a câştiga şefia PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici