George Scripcaru a căutat-o personal pe Elodia pe listele electorale permanente. Ce a descoperit primarul Braşovului

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a declarat pentru gândul că a verificat personal numele avocatei Elodia Ghinescu pe listele electorale permanente de la Braşov.

1660 afișări
Imaginea articolului George Scripcaru a căutat-o personal pe Elodia pe listele electorale permanente. Ce a descoperit primarul Braşovului

George Scripcaru (Imagine: Andrei Paul/Mediafax Foto)

"Am mai fost întrebat în legătură cu prezenţa acestui nume pe listele electorale permanente. Am verificat personal şi am văzut că acest nume nu apare pe listele permanente care au stat la baza referendumului. Persoana (Elodia Ghinescu - n.n.) a fost declarată decedată şi a fost radiată de pe listele permanente. La Primăria Braşov chiar funcţionează sistemul prin care persoanele care sunt decedate sunt scoase de pe listele permanente", a declarat pentru gândul primarul George Scripcaru.

Primarul Braşovului s-a arătat iritat de faptul că, deşi există probleme "mult mai serioase" de care ar trebui să se ocupe autorităţile, precum seceta care afectează culturile agricole sau colectarea veniturilor la bugetul statului, "lumea" se ocupă de "chestiuni neserioase".

Citeşte mai multe despre verificarea Elodiei de către Scripcaru pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici