George Simion: Avem tot dreptul din lume să ne susţinem moţiunea

Dreptul de a ne susţine moţiunea de cenzură nu ne va fi încălcat, spune co-preşedintele AUR George Simion, după ce PSD şi PNL au boicotat şedinţa BPR în care urma să se stabilească detaliile calendarului moţiunii de cenzură iniţiată de AUR ŞI USR PLUS.

226 afișări
Imaginea articolului George Simion: Avem tot dreptul din lume să ne susţinem moţiunea

George Simion: Avem tot dreptul din lume să ne susţinem moţiunea

„Doar nouă dintre cei 26 de membri ai BPR au fost prezenţi - cinci de la Camera Deputaţilor şi patru de la Senat. Au lipsit PSD şi PNL în integralitate, fără Ludovic Orban. Doar nouă sunt prezenţi. Ceilalţi ţin cu Florin Cîţu şi încearcă să blocheze moţiunea. Orban şi Dragu au anunţat că vor trimite la Guvern moţiunea de cenzură”, declară George Simion.

Calendarul e descris, spune copreşedintele AUR, de textul Constituţiei şi de regulamentul celor două camere. Se citeşte în maximum cinci zile de la depunere şi la trei zile se votează.

„Avem tot dreptul din lume să ne susţinem moţiunea. Acest drept nu ne va fi încălcat, orice tertip încearcă ei şi orice absenţe au în BPR. Nu e posibil aşa ceva. Deja e a patra şedinţa la care lipsesc”, conchide Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici