Germania susţine aderarea României la Schengen. Nancy Faeser, ministrul german de Interne: Susţinem toate cele trei ţări

  • Germania susţine ofertele Bulgariei, Croaţiei şi României de a adera la spaţiul Schengen, a declarat joi, la Bruxelles, ministrul german de interne Nancy Faeser.
  • Aceasta a adăugat că nu împărtăşeşte opoziţia Austriei faţă de extinderea zonei de călătorie fără vize.
651 afișări
Imaginea articolului Germania susţine aderarea României la Schengen. Nancy Faeser, ministrul german de Interne: Susţinem toate cele trei ţări

Sursa foto: Twitter

„Nu pot înţelege poziţia Austriei în această privinţă", a declarat Faeser reporterilor înainte de discuţiile cu omologii săi din UE. „Ştiu că Austria are mari dezbateri interne pe această temă".
 
Ea a adăugat: „Vom sprijini Croaţia, România şi Bulgaria, pe toate trei”, potrivit Reuters.
 
Ministrul austriac de Interne Gerhard Karner a declarat joi că Austria îşi menţine poziţia şi nu va aproba extinderea spaţiului Schengen astfel încât să includă România şi Bulgaria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici