Gheorghe Nichita vrea să candideze la preşedinţia Consiliului Naţional

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita a anunţat, luni, în Biroul Permanent Naţional, că va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional, care va avea loc joi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

15 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Nichita vrea să candideze la preşedinţia Consiliului Naţional

Gheorghe Nichita, vicepreşedinte PSD (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Nichita şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional în timpul Biroului Permanent de luni.

Potrivit procedurilor PSD, candidaţii la preşedinţia Consiliului Naţional vor trebui să depună un dosar de candidatură la Secretariatului general al partidului, fiind fixat şi un termen, până miercuri, la ora 15.00, cu 24 de ore înaintea CN de joi.

Fostul preşedinte PSD Mircea Geoană a declarat, luni, că nu este interesat să candideze pentru preşedinţia Consiliului Naţional al partidului, el adăugând că, din discuţiile de la CExN, a concluzionat că Adrian Năstase va avea mai mulţi contracandidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici