Gheorghe Ştefan a câştigat detaşat un nou mandat de primar la Piatra Neamţ

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, care a candidat din partea PDL pentru al doilea mandat de primar a câştigat detaşat, din primul tur, obţinând 79,3 la sută din voturi, urmat de candidatul PSD, la o diferenţă de peste 60 de procente, conform datelor finale furnizate de .

91 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Ştefan a câştigat detaşat un nou mandat de primar la Piatra Neamţ

Gheorghe Ştefan a câştigat detaşat un nou mandat de primar la Piatra Neamţ (Imagine: Mediafax Foto)

Primarul PDL al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a fost reales cu 79,3% din voturi, urmat de candidatul PSD Răzvan Bobeanu, cu 13,31 la sută şi de candidatul PNL Mihai Lăcătuşu, care a obţinut 3,61 la sută, conform BEM.

Pentru Consiliul Local Piatra Neamţ, PDL a obţinut 17 mandate, din 23, urmat de PSD, cu patru mandate şi PNL, cu două mandate.

La Târgu Neamţ, primarul în funcţie Decebal Arnăutu (PDL) a fost ales din primul tur, cu 56 la sută din voturi. La fel şi în oraşul Rosnov, unde PDL a câştigat din primul tur primăria, cu Ionel Ciubotaru, care a obţinut 59 la sută din voturi.

La oraşul Bicaz va fi organizat un al doilea tur de scrutin, în care au intrat actualul primar Constantin Catrinoiu (PDL), care a obţinut aproximativ 31 la sută din voturi şi Costache Lupu (PNG-CD), care a obţinut 34 la sută din voturi. Şi în municipiul Roman va fi organizat un al doilea tur de scrutin, între actualul primar Dan Cărpuşor PSD şi candidatul PDL Laurenţiu Leoreanu.

Totodată, rezultatele parţiale furnizate de Biroul Electoral Judeţean Neamţ arată că pentru preşedinţia Consiliului Judeţean candidatul PDL Vasile Pruteanu a obţinut 59, 41 la sută din voturi, urmat de candidatul PSD Ioan Munteanu, cu 26,65 la sută din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici