Gray: CE nu va comenta nicio speculaţie în legătură cu raportul pe tema Justiţiei

Comisia Europeană nu va comenta nicio speculaţie în legătură cu raportul pe tema Justiţiei care va fi prezentat la 22 iulie, a declarat, vienri, pentru MEDIAFAX, Mark Gray, purtător de cuvânt al CE, adăugând că singurul document care contează este raportul care va fi publicat la 22 iulie.

33 afișări
Imaginea articolului Gray: CE nu va comenta nicio speculaţie în legătură cu raportul pe tema Justiţiei

Gray: CE nu va comenta nicio speculaţie în legătură cu raportul pe tema Justiţiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu vom comenta niciun fel de speculaţii pe tema raportului care va fi publicat la 22 iulie", a declarat Mark Gray, reamintind că în mod constant aceasta a fost poziţia CE respectiv de a nu comenta speculaţii privind conţinutul raportului.

El a adăugat că singurul raport care contează este cel de la 22 iulie.

Un proiect de raport CE pe Justiţie, a cărui publicare este programată pentru 22 iulie, cere Parlamentul să valideze cererile Parchetului fără posibilitatea de a le respinge, susţin eurodeputaţii PSD, într-o declaraţie în care aceştia se arată îngrijoraţi în legătură cu conţinutul documentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici