Grindeanu cere ca circulaţia pe podul de la Brăila să nu mai fie oprită noaptea

Circulaţia pe podul de la Brăila nu trebuie să fie oprită noaptea, în condiţiile în care constructorul nu demontează macaralele, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: „Nu se poate aşa. Când vor fi mobilizaţi, atunci să vină dânşii să ceară la CNAIR întreruperea circulaţiei”.

240 afișări
Imaginea articolului Grindeanu cere ca circulaţia pe podul de la Brăila să nu mai fie oprită noaptea

„Au reuşit să dea jos parţial prima macara. dacă vor continua în această formă... nu, vreau să luaţi decizia să se circule... Nu văd motivul pentru care circulaţia este întreruptă peste noapte atât timp cât aceste macarale nu sunt demontate. Nu se poate aşa. Dacă tot nu dau jos aceste macarale, atunci să se circule 24 din 24”, spune Sorin Grindeanu.

El afirmă că în momentul în care constructorul va fi mobilizat, va cere CNAIR întreruperea circulaţiei pentru a demonta macaralele.

„Până atunci, 24 din 24”, încheie Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici