Grindeanu: Pentru mine a fost o surpriză votul din Senat

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu spune că votul de miercuri privind majorarea indemnizaţiilor demnitarilor a reprezentat „o surpriză” pentru el: „Spiritul ăsta de a vota cam tot ce vine din partea unei formaţiuni din coaliţie nu cred că e totdeauna corect”.

1002 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Pentru mine a fost o surpriză votul din Senat

„Sunt parlamentar. Eu zic că indemnizaţia de acum e absolut decentă. Este decent. Nu există motive să fie crescută. Pentru mine a fost o surpriză votul din Senat de ieri (miercuri - n.r.), dar camera decizională e Camera Deputaţilor. Am convingerea, de fapt am şi discutat cu liderul de grup, e şi decizia PSD, sunt convins că a fost o greşeală ceea ce s-a întâmplat la Senat. Camera Deputaţilor va repara această greşeală, spune Sorin Grindeanu.

Social-democratul aminteşte că amendamentul a venit de la UDMR.

„Spiritul ăsta de a vota cam tot ce vine din partea unei formaţiuni din coaliţie nu cred că e totdeauna corect”, încheie Grindeanu.

Senatul a aprobat un amendament care prevede majorarea indemnizaţiilor demnitarilor. Amendamentul a fost formulat de senatorii UDMR Turos Lorand şi Fejer Laszlo Odon.

Proiectul de lege a fost aprobat cu 91 de voturi „pentru”, 22 „împotrivă” şi patru abţineri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici