Grup PDL: Oajdea şi Trandafir să fie excluşi din partid, Negruţ să fie sancţionat cu avertisment - VIDEO

Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor a decis luni, prin vot secret, să propună BPN al partidului excluderea din PDL a deputaţilor Daniel Oajdea şi Teo Trandafir, în timp ce pentru Clement Negruţ se recomandă sancţionarea cu avertisment.

32 afișări
Imaginea articolului Grup PDL: Oajdea şi Trandafir să fie excluşi din partid, Negruţ să fie sancţionat cu avertisment - VIDEO

Grup PDL: Oajdea şi Trandafir (Foto) să fie excluşi din partid, Negruţ să fie sancţionat cu avertisment (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Liderul grupului Mircea Toader (PDL) a precizat că în cazul deputatului Mircia Giurgiu, numărul deputaţilor care au votat excluderea acestuia din partid este mai mic decât al celorlalţi, care au propus alte sancţiuni.

Toader a precizat că propunerile grupului parlamentar din Camera Deputaţilor vor fi înaintate BPN al PDL.

Liderul grupului Mircea Toader a mai spus că sancţiunile sunt cuprinse în statutul partidului şi pornesc de la avertisment, atenţionare şi suspendare din funcţiile de conducere, până la excluderea din partid.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici