Guşă: Orban este nesimţit

Candidatul PIN la Primăria Generală a Capitalei, Cozmin Guşă, a spus, duminică, într-o conferinţă de presă, că Ludovic Orban, candidatul PNL la funcţia de edil al Bucureştiului, este "nesimţit" pentru că declară că este sensibil la problemele bucureştenilor.

46 afișări
Imaginea articolului Guşă: Orban este nesimţit

Guşă: Orban este nesimţit (Imagine: Mediafax Foto)

"Ca viceprimar n-ai fost sensibil. Ca ministru al Transporturilor de doi ani nu eşti sensibil. Vorbeşte nesimţitul de gropile din Capitală, de gropile de pe centură. Nu e sensibil, ci este nesimţit. Eu accept chestii de campanie, dar să nu-mi vină un fost viceprimar, actualmente ministru al Transporturilor să-mi spună că este sensibil", a declarat Cozmin Guşă.

El a mai afirmat că există doi contracandidaţi pe care îi creditează cu şanse cel puţin la fel de mari ca ale sale: Vasile Blaga (PDL) şi Cristian Diaconescu (PSD), la care se gândeşte cu "multă atenţie".

Totodată, Guşă a mai anunţat că va avea o campanie electorală "dură, dar afirmativă".

De asemenea, el a spus că nu va discuta despre o alianţă postelectorală pentru asigurarea unei majorităţi în CGMB decât după turul al doilea. "Nu vreau să folosesc potenţialul politic al PIN, prin consilierii pe care îi va avea, pentru negocierea sprijinului meu în turul doi, pentru că aşa mi se pare decent", a spus Cozmin Guşă.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la lansarea candidaţilor liberali la primăriile Bucureştiului, că şi-a depus candidatura pentru că vrea un oraş curat, o "Vienă a Balcanilor", menţionând că, prin el, PNL are "mâna hotărâtă" care să conducă acest oraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici