Guşă va fi consilierul lui Geoană pentru zona Transilvania - surse

Fostul lider al PIN Cozmin Guşă va fi consilier al preşedintelui PSD Mircea Geoană pentru zona Transilvania, au declarat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

21 afișări
Imaginea articolului Guşă va fi consilierul lui Geoană pentru zona Transilvania - surse

Guşă va fi consilierul lui Geoană pentru zona Transilvania - surse

Contactat de MEDIAFAX, Cozmin Guşă nici nu a confirmat nici nu a negat această informaţie, mulţumindu-se să facă trimitere la declaraţia făcută în cursul zilei la Academia Română, declaraţie potrivit căreia în 2009 va face toate eforturile pentru alegerea unui nou şef al statului.

Guşă a declarat, miercuri, în cadrul unei dezbateri organizate de Academia Română, că în anul 2009 va face toate eforturile pentru alegerea unui nou şef de stat, care să nu deteste competenţa şi profesioniştii.

"Reforma politică şi profesionalizarea politicului sunt imposibile azi. Putem să facem însă nişte paşi. Iar în ceea ce mă priveşte, asumându-mi rolul şi responsabilitatea - probabil pentru unii şi vinovăţia - pentru aducerea în funcţia de preşedinte a actualului preşedinte, primul pas cu care eu o să încep este să fac toate eforturile în 2009 pentru ca să avem un nou preşedinte care să nu deteste competenţa, care să nu deteste profesioniştii şi care să înţeleagă că probabil de sub cupola Academiei ar trebui să plece marile idei şi marile proiecte şi, de ce nu, poate chiar viitorul preşedinte al României să plece tot din acest loc", a arătat Guşă.

Mircea Geoană este posibil candidat al PSD la Preşedinţie, anunţul oficial urmând să fie făcut la Congresul partidului, care ar putea avea loc în luna aprilie.

Cozmin Guşă a anunţat, la sfârşitul lunii ianuarie, că se retrage din politică. El a intrat în viaţa publică în urmă cu aproape opt ani, trecând prin trei partide, dintre care primul a fost PSD.

Citeşte şi:

Guşă se retrage după opt ani de carieră politică în trei partide

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici