Guvernul alocă 1,3 miliarde de lei pentru cheltuieli curente şi de capital la peste 2000 de primării

Guvernul a alocat 1,3 miliarde de lei (echivalentul a 348 milioane de euro) din fondul de rezervă bugetară, pentru cheltuieli curente şi de capital, la peste 2000 de primării, principalii beneficiari fiind cele conduse de PSD şi PNL.

44 afișări
Imaginea articolului Guvernul alocă 1,3 miliarde de lei pentru cheltuieli curente şi de capital la peste 2000 de primării

Guvernul alocă 1,3 miliarde de lei pentru cheltuieli curente şi de capital la peste 2000 de primării

Hotărârea privind aceste fonduri a fost aprobată în 24 septembrie şi publicată vineri în Monitorul Oficial.

Conform deciziei Executivului, peste 1100 primării conduse de social-democraţi au primit o sumă totală de 540,6 milioane lei, la care se adaugă 19,9 milioane lei, pentru Primăriile din sectoarele 2 şi 5 ale Capitalei.

Un număr de 685 de primării deţinute de liberali au obţinut 357,9 milioane lei, în timp ce pentru 319 de localităţi cu primari PDL au fost alocaţi 115,9 milioane lei.

Alte sume au mai fost acordate primarilor UDMR - 93,2 milioane lei pentru 179 de primării, PNG - 4,6 milioane lei, PRM - 2,9 milioane de lei şi PC - 1,3 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici