Guvernul aprobă lista şcolilor din programul Masă sănătoasă. Beneficiari: 450.000 de copii

Guvernul aprobă în şedinţa de miercuri lista unităţilor şcolare care vor fi incluse în programul Masă sănătoasă. Potrivit premierului, de acest program vor beneficia 450.000 de copii.

430 afișări
Imaginea articolului Guvernul aprobă lista şcolilor din programul Masă sănătoasă. Beneficiari: 450.000 de copii

Guvernul aprobă lista şcolilor din programul Masă sănătoasă. Beneficiari: 450.000 de copii

Marcel Ciolacu a anunţat că în şedinţa de Guvern va fi aprobată lista celor peste 1.200 de unităţi şcolare din toată ţara incluse în programului „Masă sănătoasă”.

Urmează că peste 450.000 de copii să primească o masă caldă sau un pachet alimentar în fiecare zi de curs.

Suma totală alocată în 2024 este de peste 1 miliard de lei.

„Această măsură nu doar că ajută copii din sute de mii de familii, dar are ca efect şi reducerea abandonului şcolar”, a afirmat premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici