Guvernul Dăncilă: Toader rămâne ministru al Justiţiei, ca independent sprijinit de coaliţie

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se va regăsi pe acelaşi post şi în Guvernul Dăncilă, ca ministru independent, el nefiind asumat politic, ci doar sprijinit de coaliţia de guvernare PSD-ALDE, au precizat, joi, pentru Mediafax, surse politice.

1139 afișări
Imaginea articolului Guvernul Dăncilă: Toader rămâne ministru al Justiţiei, ca independent sprijinit de coaliţie

Toader rămâne ministru al Justiţiei şi în Guvernul Dăncilă, ca independent sprijinit de coaliţie

„Tudorel Toader nu e asumat nici de PSD, dar nici de ALDE. E asumat de coaliţie, practic, dar ca ministru independent politic, pentru că vrem ca la acest portofoliu să fie un ministru apolitic”, au arătat sursele citate.

Precizările survin după şedinţa coaliţiei de joi.

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Chiţoiu au discutat, joi, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, întâlnirea având loc în contextul în care vineri CEx PSD va valida lista de miniştri şi programul de guvernare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici