Guvernul DEZMINTE ancheta procurorilor în cazul unui angajat care ar fi luat mită

Vicepremierul Viorel Ştefan a dezminţit, vineri, informaţiile potrivit cărora unul dintre angajaţii cabinetului său ar fi fost implicat într-un flagrant fiind prins când lua mită, anunţă Guvernul.

1770 afișări
Imaginea articolului Guvernul DEZMINTE ancheta procurorilor în cazul unui angajat care ar fi luat mită

Guvernul DEZMINTE ancheta procurorilor în cazul unui angajat care ar fi luat mită

„Niciunul dintre colaboratorii mei nu a primit foloase necuvenite şi nu este implicat în vreo procedură a organelor de anchetă", a declarat vicepremierul Viorel Ştefan, potrivit unul comunicat de presă al Executivului remis vineri MEDIAFAX.

România TV a transmis, vineri, că DNA a organizat un flagrant la Guvern, care o viza pe şefa de cabinet a vicepremierului Viorel Ştefan. Aceasta ar fi fost prinsă în timp ce primea 50.000 de euro mită, mai spunea postul de televiziune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici