Guvernul discută, duminică, amendamentele la legile asumării

Guvernul se va reuni, duminică, în şedinţă, pentru a discuta despre amendamentele depuse la proiectele de legi pentru care îşi va asuma răspunderea, după ce propunerile primite vor fi analizate, sâmbătă, de către ministerele implicate, a anunţat, miercuri, premierul Emil Boc.

22 afișări
Imaginea articolului Guvernul discută, duminică, amendamentele la legile asumării

Guvernul se reuneşte, duminică, în şedinţă, pentru a discuta amendamentele la legile asumării (Imagine: Mediafax Foto)

El a arătat, în şedinţa de miercuri a Executivului, că amendamentele trebuie depuse de către parlamentari până vineri inclusiv.

"Urmează ca, pe parcursul zilei de sâmbătă, ministerele implicate să analizeze amendamentele, împeună cu primul-ministru, iar duminică vom avea o şedinţă de guvern, pentru a decide care dintre amendamentale formulate de către parlamentari pot fi acceptate, în condiţiile în care respectă programul de guvernare, Pactul naţional pentru educaţie, limitele macro-economice stabilite, indicatorii de referinţă din perspectiva acordului cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional, urmând ca, marţi, când vom merge în faţa Parlamentului, să avem forma finală", a spus Boc.

Proiectele de legi privind educaţia naţională, salarizarea unitară şi reorganizarea agenţiilor guvernamentale cu reducerea cheltuielilor în sectorul public au fost transmise, luni, Parlamentului de către Guvern, în vederea asumării răspunderii, la 15 septembrie.

Premierul Emil Boc s-a întâlnit, miercuri, împreună cu ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, cu grupul parlamentar PDL, pentru a culege propuneri şi amendamente de îmbunătăţire a legilor educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici