Haşotti: În urma eliberării lui Voicu, raportul de forţe în Senat se echilibrează şi mai mult

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, declară că, în urma eliberării din arest preventiv a senatorului PSD Cătălin Voicu, raportul de forţe în această Cameră legislativă "se echilibrează şi mai mult", diferenţa între putere şi opoziţie fiind de doar un singur vot.

386 afișări
Imaginea articolului Haşotti: În urma eliberării lui Voicu, raportul de forţe în Senat se echilibrează şi mai mult

Puiu Haşotti (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"O decizie a instanţei supreme niciodată nu am comentat-o. Din punct de vedere politic, însă, pot să spun că raportul de forţe în Senat se echilibrează şi mai mult, în sensul că diferenţa între putere şi opoziţie este de doar un singur vot", a spus liderul grupului parlamentar al PNL din Senat.

Senatorul Cătălin Voicu va fi eliberat din arest preventiv, în urma deciziei de luni a Completului de cinci judecători al instanţei supreme, în cazul parlamentarului fiind cea de-a patra cerere de a fi judecat în stare de libertate, solicitare care în final a fost admisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici