Hrebenciuc: Am luat de bună declaraţia lui Ponta că nu se face remaniere până după alegeri

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a precizat, marţi, întrebat de jurnalişti despre o eventuală remaniere, că el a luat de bună declaraţia premierului Victor Ponta că nu se va face nicio remaniere până după alegeri.

172 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Am luat de bună declaraţia lui Ponta că nu se face remaniere până după alegeri

Viorel Hrebenciuc (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Domnul prim-ministru Ponta a declarat că nu se face niciun fel de remaniere până după alegeri. Asta va însemna un nou Guvern. Nu am luat de bună decât declaraţia domnului prim-ministru", a comentat Hrebenciuc.

El a spus, răspunzând unei întrebări, că nu ştie dacă marţi seară se va discuta despre remaniere în şedinţa USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că în acest moment nu există o discuţie legată de o posibilă remaniere la nivelul Guvernului, însă a precizat că acest subiect ar putea să apară în această seară, la şedinţa USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici