Antonescu: Acum nu există o discuţie despre vreo remaniere, poate să apară diseară la USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că în acest moment nu există o discuţie legată de o posibilă remaniere la nivelul Guvernului, însă a precizat că acest subiect ar putea să apară în această seară, la şedinţa USL.

391 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Acum nu există o discuţie despre vreo remaniere, poate să apară diseară la USL

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă în urma demisiei ministrului Sănătăţii, Vasile Cepoi, este posibil să mai apară vreo remaniere la nivelul miniştrilor, Antonescu a răspuns: "Vom avea o întâlnire a USL diseară şi poate că acolo să apară o astfel de propunere, dar până în acest moment nu a existat niciun fel de discuţie despre o remaniere".

Liderul PNL a adăugat că actuala situaţie de la minister este "acoperitoare" până la alegeri.

"Prin demisia domnului ministru Cepoi s-a vacantat locul de la Sănătate, care fost ocupat formal de premier, ca ministru ad interim şi, de fapt, cu preluarea atribuţiilor de conducere de doctorul Raed Arafat. În sensul acesta, cred că formula aceasta este acoperitoare pentru perioada până la urmă scurtă care mai e până la alegeri", a mai explicat preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici