Igaş: Vrajba din USL se va accentua o dată cu apropierea alegerilor. Ponta va pleca din PSD

Vicepreşedintele PDL Traian Igaş susţine că vrajba din USL se va accentua o dată cu apropierea alegerilor pentru că există o mare rivalitate între cele două partide, dar şi o tensiune în PSD între tabăra condusă "de imaturul Ponta" şi cea reprezentată de Ion Iliescu şi Adrian Năstase.

328 afișări
Imaginea articolului Igaş: Vrajba din USL se va accentua o dată cu apropierea alegerilor. Ponta va pleca din PSD

Traian Igaş (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Igaş, coordonator al organizaţiei PDL Giurgiu, a participat vineri la şedinţa Biroului Politic Judeţean al organizaţiei, menţionând, într-o declaraţie de presă, că doreşte ca PDL să câştige alegerile din judeţ.

"Am putut observa marea uzură a oamenilor politici care conduc în prezent acest judeţ. Printr-o politică responsabilă, PDL va reuşi să învingă şi să se impună", a spus Traian Igaş, citat într-un comunicat.

El a apreciat că "vrajba din USL se va accentua o dată cu apropierea alegerilor". "Vrajba din USL se va accentua o dată cu apropierea alegerilor, pentru că, pe de o parte, există o mare rivalitate între PSD şi PNL, dar există şi o mare tensiune în interiorul partidului socialist între «aripa tânără», condusă de imaturul Ponta, şi «aripa bătrână», reprezentată de Iliescu şi Năstase", afirmă Igaş.

Vicepreşedintele PDL a afirmat, totodată, că tulburările din PSD vor duce fie la ruperea acestui partid, fie la pierderea preşedinţiei de către Victor Ponta. "Personal, cred că Ponta va pleca în curând. Într-un fel, îl regret ca adversar politic, pentru că pe mâna lui PSD pierdea constant procente. Oricum, cine va conduce PSD va avea o problemă în a comunica cu Crin Antonescu, pentru că, dacă va fi unul care se trezeşte la şase dimineaţa, nu va avea cu cine să vorbească până la ora 12.00, când se trezeşte domnul Antonescu", a adăugat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici