Ilie Sârbu: Dacă e vorba de liberali, daţi-mi voie să mă abţin

Vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu, a declarat,duminică, că formaţiunea sa are de ales între a intra la guvernare sau a rămâne în opoziţie, el precizând că doreşte să se abţină în ceea ce îi priveşte pe liberali.

17 afișări
Imaginea articolului Ilie Sârbu: Dacă e vorba de liberali, daţi-mi voie să mă abţin

Ilie Sârbu: Dacă e vorba de liberali, daţi-mi voie să mă abţin (Imagine: Mediafax Foto)

"Vrem la guvernare sau vrem în opoziţie – acestea sunt alternativele. Ţara are nevoie de oameni serioşi, care să se implice, care să guverneze. În rest, poveşti, scenarii de tot felul, nu mai sunt gustate de cei care ne-au votat", a adăugat Ilie Sârbu.

Întrebat cum comentează criticile PNL, care consideră PSD un partid neunitar, ale cărui planuri sunt uşor de dejucat, Ilie Sârbu a precizat: "Daţi-mi voie să mă abţin dacă e vorba de liberali".

Întrebat de ce doreşte să se abţină, Sârbu a spus: "Aşa, că îi cunoaşteţi şi dumneavostră la fel de bine ca mine".

Liderul liberal Bogdan Olteanu, a declarat, duminică, la o emisiune a Antena 3, că între PNL şi PSD există o lipsă serioasă de încredere, menţionând că PSD nu este unit şi poate fi uşor de jucat politic.

Citeşte şi:

Olteanu: PSD nu e unit, iar partidul dezbinat este cel mai uşor de jucat politic

Geoană: Avem divergenţe cu PDL la structura guvernului

Tăriceanu: Este posibilă compatibilizarea programelor PSD şi PNL

Boc: Fiecare dintre noi vrea să coaguleze guvernul în jurul său

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici