Iliescu: Moţiunea nu ar trebui depusă dacă nu este susţinută de alte partide

Senatorul PSD Ion Iliescu a apreciat, marţi, că, în cazul în care nu se obţine susţinerea moţiunii de cenzură, în urma negocierilor PSD cu celelalte partide, una dintre ideile care s-ar desprinde ar consta în renunţarea la depunerea moţiunii.

1 afișare
Imaginea articolului Iliescu: Moţiunea nu ar trebui depusă dacă nu este susţinută de alte partide

Iliescu: Moţiunea nu ar trebui depusă dacă nu este susţinută de alte partide

"Ce câştig este dacă moţiunea pregătită de PSD este votată de grupul PSD, care însumează 30%? Şi cade. A câştigat PSD ceva din asta? Păi atunci de ce să o mai depui? Un text de moţiune în care vrei să spui ceva, dar la care nu ai adeziunea nimănui, poţi să îl foloseşti în diverse chipuri. Moţiunea trebuie să fie eficientă când întruneşte o adeziune cât mai largă, nu numai a propriului partid", a apreciat Iliescu.

Întrebat dacă ar trebui ca moţiunea să nu mai fie depusă, în condiţiile în care nu există o negociere cu celelalte partide astfel încât să se asigure trecerea ei prin Parlament, Iliescu a răspuns: "Sigur, şi asta poate fi o idee".

Iliescu a arătat, totodată, că, în acest moment, există negocieri cu celelalte partide, dar a precizat că nu cunoaşte finalitatea lor, întrucât acestea sunt în curs de desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici