Iliescu propune alegeri pe actualul statut PSD; preşedintele CN să devină prim-vicepreşedinte

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a propus, sâmbătă, ca alegerile din Congres să se desfăşoare pe actualul statut al partidului, iar funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional să devină cea de prim-vicepreşedinte.

23 afișări
Imaginea articolului Iliescu propune alegeri pe actualul statut PSD; preşedintele CN să devină prim-vicepreşedinte

Iliescu propune alegeri pe actualul statut PSD; preşedintele CN să devină prim-vicepreşedinte (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am o propunere alternativă, dacă tot nu modificăm statutul acum, să mergem pe ce aveam acum. Adică, preşedintele executiv se suprapune cu secretarul general şi acoperă acelaşi statut. Putem ca preşedintele Consiliului Naţional să fie prim vicepreşedinte al partidului", le-a spus Iliescu participanţilor la Congres.

Ion Iliescu a fost aplaudat intens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici